Home 22.5. KRVNI TRAG - ISPIT U RADU Otvorenje novo preuređenog rova
Otvorenje novo preuređenog rova

U Strmcu Samoborskom 28.9.2008. godine otvoren je novouređeni rov u potpunosti usklađen s novim pravilnikom HKS-a. Tom prilikom izvršeno je i licenciranje istog.

S obzirom da tijekom proljeća i ljeta nismo imali planiranih kinoloških priredbi, rad udruge bio je, osim ispunjavanja klubskih obveza prema uzgajačima i prijava legla, okrenut prema izgradnji, odnosno preuređenju rova za održavanje ispita pasa jamara, a prema novom Pravilniku o radu HKS-a. Tako smo u dogovoru s povjerenikom HKS-a g. Ivanom Grdom prvotno sačinili "snimanje" postojećeg stanja, te izradili nacrt i plan preuređenja istog. 
Tijekom ljeta 2008, u više vikenda organizirane su radne akcije, u kojima je dobrovoljnim radom sudjelovao velik broj članova, te je konačno 28.9.2009. održano svečano otvorenje rova, te je tom prilikom od strane spomenutog povjerenika, odobrena licenca za održavanje priredbi prema pravilniku HKS-a. Na svečanom otvorenju je održana prezentacija rada, a na istoj su bili predstavnici medija koji su sa zadovoljstvom izvjestili o tome.

 


 

 
RocketTheme Joomla Templates
Copyright © 2019 kusamobor.info. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..